Haveselskabet Bakkedal

Nyhedsbrev HF Bakkedal

Kære Lejere

Grundet Covid-19 og de stadigt gældende restriktioner, kommer vi i haveforeningen ikke til at holde generalforsamling inden sæsonstart. Derfor vil vi fra bestyrelsen opsumerer i et kort skriv, hvad der ER sket, og hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid.

Først og fremmest håber vi at alle er kommet helskindet igennem det forgangne år. Henover sommeren har det været en fornøjelse at se den stigende aktivitet og interesse i foreningen. Samt at køb og salg af de respektive haver/grunde har været anstændigt.

I sensommeren afholdte vi vores fælles arbejdsdag (måske noget af det eneste som ikke blev aflyst i 2020), som vi syntes blev afholdt succesfuldt og efter alle kunstens regler om afstande. "Toilet-bygningen" på fællesgrunden, er så småt ved at være færdig. Vi var blevet lovet strøm i bygningen omkring nytår, men vi venter stadig på at få den sluttet til, hvilket efter sigende bliver i nærmeste fremtid. Kommunen har i mellemtiden udskudt kravet om færdiggørelsen til oktober 2021. Vi forventer dog at have projektet afsluttet omkring april 2021, som det oprindeligt var aftalt.

Der er fra kommunen side kommet (pr. 1. januar 2021) et nyt krav om håndtering af spildevand i kolonihaveforeningerne. Samlet set, bygger det på at hvis man i sit kolonihavehus, har et toilet, en indendørs bruser eller en håndvask, er man forpligtet til at oprette en godkendt spildevandstank. Det er stadig tilladt at benytte godkendt "camping-/tørkloset". Der vil pr. 1. april, i forbindelse med færdiggørelsen af toiletbygningen på fællesgrunden, også blive opsat en "udslagskumme", så man nemt kan tømme sit camping-/tørkloset. Skulle der være ubesvarede spørgsmål i forbindelse med det nye krav, kan det læses her: http://www.sydoestjyllandskolonihavekreds.dk/Horsens/Orientering%20om%20spildevand%20i%20kolonihaverne-2019- Horsens%20Kommune.pdf Vi i bestyrelsen håber at alle imødekommer dette nye krav som vi som "lejere" gør os forpligtede til at overholde.

Sæsonstart

Vi nærmer os snart sæsonstart, hvilket for os haveejere betyder at vi skal have åbnet for vandet. Vandet bliver åbnet d. 27/3, såfremt "vejret" tillader det. Vi ved endnu ikke om vi, traditionen tro, vil kunne samles, drikke morgenkaffe og ønske hinanden en "god sæson". Vi bestræber os fortsat på at overholde de på tidspunktet anbefalede restriktioner. Vi håber naturligvis det kan lade sig gøre, men som med så meget andet i disse tider, tager vi det "som det kommer" . Vi glæder os til at komme tilbage haverne, og forhåbentligt en mere normal hverdag.

Mvh. Bestyrelsen - haveforeningen Bakkedal Nyhedsbre

Kommende aktiviteter

Haver til salg lige nu...

Alle haver der sættes til salg på Bakkedal listes her på siden.

Se haverne her >

Adresse og rutevejledning

Kontakt formand

  • Jørgen - have 39 tlf. 2271 5838
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.